varkeneller

Were here, were queer, get used to it!

HELLYEAH!

Kategori: Utredningen.

Fan vad jag är glad, lättad och nervös. Torsdagen den 6/8 kommer min remiss till bup att skickas. Jag ska till UM på eftermidagen och läsa igenom och fixa lite på remissen tillsamans med min psykolog där, och sedan skickar vi den. Dom får den på fredagen eller måndagen och kommer att gå igenom alla remisser på tisdag. Antagligen kommer jag att få ett telefonsamtal redan på onsdagen, eller tom på tisdagseftermidagen. Sen bokar vi tid och allt är igång. 
Och det bästa av allt -mina föräldrar kommer inte att bli kontaktade, eller jo, men inte i början av utredningen iaf. Det är sjukt bra, jag hade antagligen inte kunnat börja förren jag var 18 annars, och jag väntar fan inte i 3.5 år. 
Jag är ännu gadare än jag trodde att jag skulle bli, nästa lite lycklig. Men jagfår inte glömma att jag inte har börjat än. Det är många hinder kvar, och mycket som kan gå fel. Men vad kan jag göra? Inte mycket, bara vara ärlig och bestämd. Detta SKA gå. 

Orgasmer 2012.

Kategori: samhälle

Idag kom en kille i min klass fram till mig och upplyste mig om följande:
-Visste du att tjejer också kan få orgasm?!
Detta gjorde mig lite smått, eller faktiskt väldigt, orolig. Ska man inte veta att det inte bara är killar som kan komma, när man är fjorton år? Sjukt. 

Bilder från lördagen.

Kategori:

I lördags så var ju jag och vänner på köpenhamns pride-parad, och här kommer lite bilder från det:
I väntan på paraden.
 
 
        
Vimmel.
 
      
 
Regnbågsoutfits. 
Bästa tittarplatserna?
Sommarmode. ;)
 
Jag måste säga att jag är jättenöjd med att ha varit där, och vi hade jätteroligt. Jag önskar att jag hade bild på en vagn med riktigt snygga och colla personer (iaf enl utseendet), men när vi skulle fota dom så sprutade dom på oss med vattenpistoler haha. :)
 
 
 
 

Copenhagen Pride

Kategori:

Igår var jag på Pride i köpenhamn med en kompis. Vi ska dit igen på lördag, då är det parad. Jag tror och hoppas att detkommer bli riktigt chill!
Tog inte så många bilder, men jag lovar att det blir fler från paraden!
En analrengörare.
Madrass, täcken och kuddar, allt man kan behöva för lite mys mitt i allt.
Photo box, sjukt rolig ide! Man blir fotad och sen läggs bilderna ut på hemsidan (Copenhagen Pride 14-19. august 2012), scrolla ner på sidan så hittar ni bilderna!:)
<3
 

Always!

Kategori: samhälle

Tobeaboy skrev lite om det always skickar ut (- tobeaboy), och det fick mig att skriva till always och be dom bättra sig. Jag skickade följande till dom:
"Hej!

 

Ni skickar varje år ut ett paket med information om era produkter, tjejers pubertet plus lite provsmak av era bindor och trosskydd. Det är jättebra att ni gör det, och det är säkert många som har stor nytta av det.

Problemet är att ni bara vänder er till tjejer. Det är rätt logiskt att ni vänder er mestadels till dom, för dom flesta som har mens är tjejer. Men sen finns det killar som har mens, och många andra.

Jag har läst igenom hela er broschyr och jag kan inte hitta något som inte är riktat till tjejer. För er är detta kanske inte en så stor grej, men tro mig, för mig, och för många andra är det det.

En 13årig transkille skriver såhär på sin blogg (http://tobeaboy.blogg.se/):

 

”Fick en massa kuponger på bindor hem idag från posten. Och ett litet häfte "för tjejer". Jag antog att det häftet var menat till mig. Jag läste lite i det och strimlade det sedan i småbitar medan tårarna sprutade. Det var för jobbigt att läsa. Jag vill inte bli kvinna! Men jag måste...”

 

Såhär känner nog många, det gjorde jag också. Allting ni skickade ligger längst in i en låda på mitt rum, för jag viste vad det var, och det gjorde för ont att öppna.

Som sagt tycker jag att det är jättebra att ni skickar ut dessa paket, men kan ni inte lägga till ett kapitel om att det inte bara är tjejer som får mens, och försöka få personer med andra kön att också känna sig välkomna att ta del av er information och produkter? Bara för att man har en livmoder behöver man ju inte nödvändigtvis vara tjej. Är det möjligt hade det varit väldigt bra att lägga till det på er hemsida också.

MVH /Alex

http://varkeneller.blogg.se/"

och detta opersonliga svar fick jag tilbaka:

"Hej ####, 


Tack för att du visar intresse för vår produkt.

Vi är tacksamma för ditt intresse för våra produkter, och vi har överlämnat dina hjälpsamma kommentarer till berörd avdelning. 

Om du har ytterligare synpunkter är du varmt välkommen att kontakta oss igen. 

Med vänlig hälsning

Patric 
PROCTER & GAMBLE KONSUMENTSERVICE 
nordicsconsumers@custhelp.com"

Jag måste säga att jag inte är helt nöjd. Det känns som att det är ett standardsvar som dom skickar ut till iprincip alla som skriver till dom. Vad vet jag, kanske tar dom det verkligen på allvar och kommer att ändra sig, men kanske så bryr dom sig inte ett dugg. Ärligt talat så är det lite svårt att veta med tanke på att dom i stort sätt bara tackade mig för att jag skrivit. Men vi får väll se. 

EEEIIIUUUWW...

Kategori: samhälle

...SÅG DU?! Dom pussades, en kille och en tjej liksom. Fyfan jag mår faktiskt lite illa nu. 
 
Största delen av min familj är ju som sagt homofober, särskillt min svåger. Honom har jag nu umgåtts med en hel helg, och jag har hunnit bli sjukt less på honom. Jag berättade om en kompis och råkade nämna att denne är bi, och han släppte inte det på hela kvällen. Sen såg vi två tjejer som pussades imorse när vi var på väg till ett tivoli och han tyckte det var mycket äckligt. 
Resten av dagen har jag därför irriterat och förhoppningsvis visat honom hur larvig han är genom att ha påpekat hur ÄCKLIGT det är när heterosexuella hållerhanden, kramas, kysser varandra osv. Vet inte om detta har gått in, men hoppas kan man ju. 

PRIDE!!

Kategori: hbtq

Nu är pride i full gång i Stockholm, och jag sitter hemma i Skåne och surar för att jag inte är där. Men om några år hoppas jag kunna vara där, eller nej, jag SKA vara där. Tills dess så får jag väll fortsätta kolla på miljoner med bilder och fira i mitt rum haha. 
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men för en gångs skull så HINNER jag inte. Det lär jag dock göra när skolsn börjar, haha. ;) Ha det så bäst tills dess.