varkeneller

Were here, were queer, get used to it!

Och vem är nu jag då??

Kategori:

Hej!!
jag ska kanske börja med att förklara lite mer vem jag är och vad jag gör har. Jo, jag är 13 år, och går i sjuan. Jag älskar min hund över allt annat och vi tränar agility och lydnad. Lydnaden går väll sådär, men agilityn går faktiskt väldigt bra.
I sommras/höstas började jag fundera på om jag faktiskt var tjej? Alltså jag hade ju en fitta, jag hade bröst, men jag KÄNDE mig inte riktigt som tjej. Eller inte mycket alls faktiskt. Jag tror tankarna började när jag hittade något om trans på internet av en slump. Så jag fortsatte läsa och började fundera på om jag kunde vara transsexuell? Men, nej, jag är inte kille, lika lite som jag är tjej. Jag har fortstt att läsa, nördat bloggar, hemsidor och forum, jag har varit på ungdomsmottagning och snackat, och jag tror att jag är intergender. men det är jäkligt svårt att veta, tyvärr finns det ingen handbok, "om du känner såhär är du intergender, tänker du såhär är du tjej" osv...
Just nu hade jag gärna bara kommit ut för ALLA i hela världen samtidigt, men det är svårt, för tänk om jag bara inbillar mig (skulle verkligen inte tro det, men ni fattar)? Och tänk om min familj blir besvikna och sura, om mina vänner lämnar mig? Jag har ingen aning om vad som skulle hända och jag är skiträdd. Men whatever, jag ska försöka ta mod till mig och komma ut för mina närmsta vänner och min mamma nu i vår, men vi får se.
Jag har egentligen ett tjejnamn, men när jag kommit ut för mina föräldrar ska jag försöka få dom att skriva på en ansökan om att byta namn till Alex, som är könsneutralt:) Vad jag heter just nu spelar ingen roll.
Vad har jag för läggning då? Ja, jag är ju inte hetero iaf, för hur skulle jag vara det? Man är ju hetero om man blir kär i det motsatta könet, och det finns ju inget motsatt kön till intergenders. Och eftersom jag inte är kille kan jag ju inte vara bög, och eftersom jag inte är tjej kan jag ju inte vara flata? Jag är inte bi, då blir man ju kär i både killar och tjejer, men jag kan ju bli kär i intergenders och andra kön också? Så jag antar att jag är queer, men är inte säker, och ärligt talat bryr jag mig inte riktigt heller. Så länge det är äkta kärlek så är det väll bra? Hoppas att ni har fått en liten bild av vem jag är iaf. Om ni undrar något är det bara att komentera och fråga:) Vi hörs / Alex

Kommentarer


Kommentera inlägget här: