varkeneller

Were here, were queer, get used to it!

Funderingar.

Kategori: bullshit

Varje år är vi på skidresa, i Österike. På något konstigt sätt lyckas min identitet ALLTID bli ifrågasatt. När jag var yngre (vi snackar 8-9 år, innan jag funderade så mycket på vad jag var) så blev jag alltid tagen för kille. Inte för att det störde mig, jag har alltid tyckt att det har varit roligt att förvirra.
Dom senaste åren har det hänt varje gång vi åkt ner eller hem därifrån har jag blivit utslängd från tjejtoan, och killtoan. Inte så konstigt kanske, när man har mjukisbyxor, mössa och tjocktröja. 
Förra året så berättade jag om en dröm för en (vuxen) tjej vi bor med, typ att en liten kille stod och skrek att kan fanns eller något, och i samma veva hade jag sagt att det inte störde mig att bli tagen för kille (kanske att jag tyckte om det till och med), och hon sa typ "Men du kanske är en kille egentligen, men gör inte om dig, det är nog bara jobbigt". 
Jag förstår att det var väl menat, men samtidigt var det så FEL. Att inte korrigera sig är ju otroligt korkat, om man vill må bra (i mitt fall, iaf). 
Förra året fick jag essutom frågan om jag var straight eller inte av flera olika personer.
Nu åker vi igen på fredag, och det ska faktiskt bli kul at se om det blir likadant i år. 

Kommentarer

  • Elias säger:

    Väntar med spänning på att du kommer tillbaka och berättar ;-)

    2013-02-14 | 18:16:37

Kommentera inlägget här: